Vagnmakaren i Lund

  VAGNMAKARENS    TV-KANALER

 

Som anslutna till ComHem har vi tillgång till både ett analogt och ett digitalt grundutbud. Följande kanaler ingår:

Analogt grundutbud:

 

Digitalt startutbud

Utöver de analoga kanalerna har alla ComHem-hushåll även tillgång till digital-TV om man har en av ComHem godkänd digital mottagare (box eller inbyggd DVB-C i TVn). Du behöver alltså inget abonnemang eller programkort för att se dessa digitala kanaler:

Planerar du att köpa ny platt-TV så är ett tips att köpa en med inbyggd digitaltbox som passar till ComHem (DVB-C mottagare).

 

Komplettera med egna val

Du som vill ha fler digitala TV-kanaler, som du då får betala extra för, kan söka vidare på www.comhem.se. Där kan du också köpa till bredband och telefoni.

 

OBS! Att tänka på när du flyttar!
När du flyttar måste du meddela ComHem om detta genom att fylla i och skicka in en särskild blankett som du hittar här. OBS! Fram tills dess att ägarbytet är klart, dvs nya fastighetsägaren har skrivit på avtal/offert, är du betalningsskyldig till avtalstidens slut (se punkt ”Överlåtelse” under Com Hems allmänna villkor). När påskrivet avtal inkommit, faktureras den nya ägaren och du krediteras från och med dagen för ägarbytet.

 

Får Du problem med inkopplingen finns det flera antenninstallatörer som kan hjälpa Dig (mot betalning, förståss). Bl.a. Antennservice Telmontage i Dalby (046-209805) har uppgett att de kan ställa upp. Du hittar dem och fler företag på Gula Sidorna.

 På TV idag  

Fler TV-länkar